Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnečka paní mistrové

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BrectanIvy BrectanIvy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 280 kJ /
2 457 kcal
Bílkoviny322,54 g
Tuky115,57 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,42 g
Sacharidy29,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme vařit vepřové kosti, hovězí, cibuli, 1/2 palice česneku, pepř, jalovec, nové koření, 2 lžičky soli a chilli do 1 1/2l vody. Vaříme pomalu 40 minut v papiňáku. Krok 2: Vývar scedíme, přidáme libeček, majoránku a přivedeme do varu. Do vroucího vývaru rozklepneme dvě vejce - nemícháme! Když jsou vejce uvařená, lžící je rozkrojíme (vejce můžeme uvařit zvlášť a nakrájet na drobné kousky).
Přidáme 1/2 palice rozdrceného česneku. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej. Chleba nakrájíme na malé kostky a zvolna opečeme. Přidáváme k polévce.

Zveřejněno 3. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnečka paní mistrové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ZgY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnečka paní mistrové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ZgY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Vývar jsem měla z vepřového srdce a přidala jsem brambory. Polévka je moc dobrá. S dovolením přidáno foto.:-)

Ivana Ch: Ivo no já to chápu,kočičky jsou šelmičky,tak to maso potřebují,no když to tak mají,co už;-)Tak se holt u paní mají dobře;-):yes:

Simona Skolakova: Simonko k nám do masny chodí paní a ta vždycky chce dva pěkný plátky hovězího masa, libovýho pro kočky. Koukala jsem divně a Veronika, prodavačka mě říkala že to takhle kupuje ob den.

" hovězího na polévku - Vaříme pomalu 40 minut."
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec :-)
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he? :-)
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento;-) pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké" :-)

BrectanIvy: tak to jste borka:yes::yes:vařit dnes hovězí maso pejskovi,:-O:-Ono to jste asi jediná,protože jinak vařit hovězí maso jako na česnečku????????Proč??????To byla vždy polévka chudých,tam se hovězí maso nikdy nevařilo;-);-)
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato":-D:-D:-D:-D

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
česnečka recept, cesnecka

Suroviny:
kosti vepřové, cibule, česnek, vejce, chléb, libeček, majoránka, sůl, pepř celý, jalovec, koření nové koření,

Přidat fotografie receptu