Třešňovo - rebarborový sorbet
Zmrzlinu ocení malí i velcí zejména během horkých letních dnů. Ale i na jaře můžeme zpracovat ovoce, které máme na zahradě. Z čerstvých třešní a rebarbory připravíme za pomoci zmrzlinovače dokonale kyselkavý sorbet.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Právě bylo uvařeno:
Buchty z rodinného receptáře
Velegreg uvařila před 45 minutami
Borůvky v peřině
Velegreg uvařila před 46 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Bumbikm uvařila před 50 minutami
Snídaňové bochánky s čokoládou
Adel_Hrom uvařila před 1 hodinou
Mrkvový salát s celerem a pomerančem
Dasaja uvařila před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
Pavlina_na_hrad uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prso s medovým lilkem
Lidiia uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Pomalu pečená stehna s lepenicí
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Koka sušenky
MarieP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno odpeckovat třešně. Jednoduchá metoda nám ušetří čas. Názorné video poradí, jak na to
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Celine Dion ujíždí na arašídovém másle, miluje croissanty a nemá problém dát si párek v rohlíku nebo hranolky s kečupem
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, citron bio, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, rum
Třešňovo - rebarborový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLOg
0 názorů