Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Pokud máte doma zmrzlinovač, neváhejte a pusťte se do přípravy lahodně osvěžující zmrzliny, s příchutí třešně a rebarbory. Tato kombinace chutí vás zajisté okouzlí a zpříjemní parné letní dny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 30,60 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 74,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou. Cukr dáme dle vlastní chuti. Někdy se stane, že se zmrzlina neudělá moc tuhá, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2019 10:50
cathleen: Já bych měnila moc ráda, za Tvé pečivo vždy A díky.
14. 6. 2019 17:24
14. 6. 2019 08:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 38 minutami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 45 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 1 hodinou
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, tvaroh, smetana ke šlehání
Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZB7
3 názory