Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pórku a hořčice čínské

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 052 kJ /
730 kcal
Bílkoviny19,22 g
Tuky66,52 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy11,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ružičky karfiolu krátko, asi 5 min, obvaríme v slanej vode. Krok 2: Všetky prísady na zálievku prešľaháme. Krok 3: Pór nakrájame na kolieska, horčicu natrháme a premiešame v mise.
Pridáme zálievku a opäť premiešame. Krok 4: Šalát rozložíme na misu a ozdobíme paradajkami, ružičkami karfiolu a na štvrťky nakrájanými vajíčkami.
Posypeme nasekanou pažitkou.

Zveřejněno 17. 6. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pórku a hořčice čínské

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MvMP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pórku a hořčice čínské

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MvMP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Hořčici si pěstuješ sama? Ve skleníku nebo volně? Šla by i v truhlíku pěstovat?

Eja57: Určite nie, ono tie lístky nier sú veliké, tie najväčšie mali dĺžku cca 13 cm.;-)

Zobrazit 2 starší odpovědi

Tématické fráze:
recepty z porku, čínská hořčice recepty, salát z porku, salát čínská hořtice, salát z na pórku

Suroviny:
pórek, hořčice, vejce, květák, rajče cherry, pažitka, olej olivový, hořčice kremžská, sůl, ocet vinný bílý

Přidat fotografie receptu