Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka à la Thai

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

AndelaC AndelaC

Středně náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 245 kJ /
1 253 kcal
Bílkoviny67,92 g
Tuky83,94 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 4,28 g
Sůl9,81 g
Sacharidy51,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zlehka orestujeme na jemno nakrájenou světlou část jarní cibulky, přidáme pokrájené žampiony a česnek. Krok 2: Když všechno zesklovatí, přidáme chilli papričku, na jemno nastrouhanou mrkev a zázvor, sojovou a rybí omáčku, červenou kari pastu. Nastrouhanou kůru z limetky. Zase lehce prorestujeme. Krok 3: Zalijeme vývarem, počkáme, až se začne vařit. Potom přidáme šťávu z limetky, kokosové mléko a krevety. Přidáme zbytek pokrájené jarní cibulky. Vaříme asi 10 minut. Krok 4: Dochutíme solí, pepřem, koriandrem a rýžovým octem. Přidáme petrželku. Lehce provaříme, cca 5 minut.

Zveřejněno 20. 8. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka à la Thai

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WVgW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka à la Thai

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WVgW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
thai polévka, thai polévka recept, thai polevka postup

Suroviny:
krevety, mléko kokosové, žampióny, cibulka jarní, vývar kuřecí, mrkev, zázvor, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová, omáčka rybí, pasta kari červená, limetka, česnek, koriandr, petrželka zelená, ocet rýžový, pepř, olej olivový

Přidat fotografie receptu