Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 641 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na podobné kousky a na pařáčku připravíme do skoro měkka (nebo lehce povaříme a hned zchladíme). Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej, zprudka restujeme kuřecí kousky, když jsou skoro hotové, přidáme kousek másla a připravenou zeleninu, stále na plném plameni. Promícháme, přilijeme trochu smetany na spojení a odstavíme z ohně. Krok 3: Podáváme s kari rýží.
Zveřejněno 24. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné kuřecí soté se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1NN
Moje poznámka
Jemné kuřecí soté se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1NN
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 17 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 6 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 10 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 12 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové soté,
kureci sote se zekeninou,
kureci saute
Suroviny:
prsa kuřecí,
zelenina čerstvá,
citron,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře