Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupy s omáčkou z červené řepy a parmezánem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 184 kJ /
1 478 kcal
Bílkoviny42,40 g
Tuky73,20 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 148 mg
Sodík 994 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy155,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kroupy uvaříme podle návodu, jen vodu k jejich přípravě nahradíme vývarem. Krok 2: Řepy nakrájíme na menší kousky, vložíme do mixeru, přilijeme smetanu a rozmixujeme na jemný hustý krém. Je-li třeba, přidáme trochu smetany nebo vývaru. Osolíme a opepříme. Krok 3: Kroupy smícháme s připravenou řepou, strouhaným parmezánem a lístky oregána.
Na talířích ozdobíme parmezánovými hoblinkami.

Zveřejněno 1. 9. 2019

Poznámka autorky maris

Řepa může být i pečená.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kroupy s omáčkou z červené řepy a parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1yo0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kroupy s omáčkou z červené řepy a parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1yo0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kroupy s červenou řepou, kroupy recepty, hrách a kroupy s s omáčkou, řepa a kroupy

Suroviny:
kroupy ječné, řepa červená, smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, hobliny, koření oregáno čerstvé, vývar zeleninový, sůl, pepř bílý mletý

Přidat fotografie receptu