Suroviny
Porce: 8-9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 662 kJ / 4 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,95 g |
Tuky | 360,35 g |
Vláknina | 60,02 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 165,23 g |
Postup přípravy
Po čas restování osolíme a opepříme a přidáme papriku, vše podle toho, jak co máme rádi. Po orestování masa přidáme švestky a trochu podlijeme a dusíme asi pět minut. Krok 2: Přidáme překrojené zelí a nakrájené žampióny, okořeníme mletým kmínem a kořením dle chuti. Dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby doléváme vodou.. Krok 3: Na závěr smícháme šlehačku s moukou, vše smícháme a za stálého míchaní necháme mouku chvíli provařit..
Zveřejněno 6. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqOp
Moje poznámka
Můj segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LqOp
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 6 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 20 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 3 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 3 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 3 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 12 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 16 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 17 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 17 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 18 hodinami
Tématické fráze:
segoš,
segoš recept,
normované recepty
Suroviny:
bůček libový bez kosti,
cibule,
zelí,
česnek,
žampióny,
švestky sušené,
sádlo,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
paprika,
koření
Komentáře (8)