Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf z kadeřávku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 046 kJ /
1 684 kcal
Bílkoviny102,63 g
Tuky91,43 g
Vláknina25,56 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,42 g
Sacharidy101,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu nakrájame na kocky a vyškvaríme. Pridáme nakrájané biele časti cibuliek a bielu časť pórku, plátky cesnaku a orestujeme. Krok 2: Vložíme na malé kocky nakrájané mäso, zasypeme mletou paprikou, osolíme, okoreníme a opäť premiešame.
Zalejeme vodou len tak, aby se zakryli suroviny a varíme 10 minút. Krok 3: Potom pridáme kocky zemiakov a na rezance nakrájaný kel a pomaly na slabom ohni varíme domäkka. Zemiaky by mali byť jemne viac uvarené. Krok 4: Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu a zelenú časť pórku, majoránku a necháme ešte 5 minút prevrieť. Krok 5: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 28. 11. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A4W7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A4W7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
kadeřávek recepty, recepty na eintopf, klobasa na kaderavku, recept eintopf

Suroviny:
kadeřávek, prsa kuřecí, klobása, brambory, cibulka jarní, pórek, slanina uzená, česnek, paprika sušená sladká, majoránka, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu