Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slávky vařené na páře (plody moře)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kamil

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 osoby

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 077 kJ /
496 kcal
Bílkoviny38,52 g
Tuky22,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 900 mg
Sodík 2,23 g
Sůl6,00 g
Sacharidy30,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vetsiho hrnce dame cca 3 cm vody, vlozime 2 bobkove listy a 3 kulicky noveho koreni, dame parak na knedliky a privedeme k varu. Krok 2: Ocistene slavky od morske travy a povrchovych necistot vlozime do hrnce a v pare varime cca 7-10 mminut, dokud se slavky neotevrou. Krok 3: Pote odlomime prazdne pulky ulit a pulky se slavkou polozime na tac, takto to provedeme se vsema slavkama, pouze ty, ktere se neotevrely, vyhodime, nebot tyto byly jiz uhynule. Krok 4: Slavky ulozene na tacu popeprime mletym cernym peprem a podavame jako predkrm pred hlavnim jidlem ke stolu.

Zveřejněno 24. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slávky vařené na páře (plody moře)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VPO9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slávky vařené na páře (plody moře)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VPO9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slávky recept, slavky recepty, slávky, vaření slávek, příprava slávek, recepty slávky, úprava slávek, jak upravit slávky, recept na slávky, recept slavky, recepty na slávky, jak dlouho varit slavky, jak vařit slávky, slávky příprava, vaříme slávky, recepty ze slavek, jak uvařit slávky, slávky cena, kuchařka vaříme v páře, slavka recept

Suroviny:
slávky, citron, bobkový list, pepř černý, koření nové koření

Přidat fotografie receptu