Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolkový salát se slaninou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 219 kJ /
1 008 kcal
Bílkoviny15,48 g
Tuky86,67 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy28,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazuľky v osolenej vode povaríme 10 minút. Potom ich scedíme, pričom vodu zachytíme. Krok 2: Slaninu narežeme na kocky a vyškvaríme. Dierovanou naberačkou ju vyberieme a uchovávame v teple. Krok 3: Na výpeku zo slaniny orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, zalejeme ju 2 dl vody z varenia fazuľky, pridáme ocot a cukor a 10 minút povaríme. Krok 4: Do nálevu vložíme fazuľku, okoreníme a necháme ju 5 min prehriať na slabom plameni. Krok 5: Potom odstavíme a na tanieri posypeme fazuľku slaninou. Krok 6: Podávame teplé s hriankami alebo ako prílohu k mäsám.

Zveřejněno 7. 1. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Kuchárska kniha na víkend.

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vV7n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vV7n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
fazolky zelené, slanina uzená, cibule, fazolky zelené, ocet, cukr, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu