Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlávkový salát s houbami a slaninou

Hodnocení receptu je 4,3 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 832 kJ /
916 kcal
Bílkoviny9,33 g
Tuky86,94 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,15 g
Sacharidy19,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji za stáleho miešania restujeme asi 5 minút nakrájané huby pokvapkané sójovou omáčkou a ochutené drvenou rascou. Necháme vychladnúť. Krok 2: Očistený šalát natrháme a dáme do misky. Krok 3: Paradajky nakrájame na kocky a zmiešame so šalátom a vychladnutými hubami. Krok 4: Slaninu nakrájame na malé kocky a vyškvaríme. Vyberieme ju von na tanierik a vo výpeku orestujeme na kolieska narezanú cibuľu. Zalejeme ju vývarom, pridáme horčicu, ocot, soľ a necháme prevrieť. Necháme vychladnúť a zalejeme šalát. Krok 5: Premiešame a podávame. Na tanieri posypeme slaninou.

Zveřejněno 16. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlávkový salát s houbami a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3WGA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlávkový salát s houbami a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3WGA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hlávkový salát recept

Suroviny:
salát hlávkový, houby lesní, slanina uzená, rajče, omáčka sojová, kmín celý, cibule, olej, vývar, hořčice, ocet, sůl

Přidat fotografie receptu