Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný hermelín s paprikou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sara12 Sara12

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 788 kJ /
2 100 kcal
Bílkoviny148,24 g
Tuky141,33 g
Vláknina22,78 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 6,84 g
Sůl18,00 g
Sacharidy54,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny rozkrojíme tak, abychom vnitřek mohli okořenit. Na jednu půlku dáme grilovací koření na sýr a druhou půlku potřeme prolisovaným česnekem. Na dno dózy dáme cibuli-papriku-hermelíny. Takto postupujeme, dokud místo stačí. Mezi jednotlivé vrstvy přidáme pár snítek bobkových listů a kuličky pepře a nového koření. Zalijeme olejem, aby vše bylo ponořené a necháme v chladu nejlépe 14 dní uležet.

Zveřejněno 1. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný hermelín s paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmJr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný hermelín s paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmJr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr hermelín, cibule, cibule červená, paprika čerstvá červená, olej, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, česnek, koření

Přidat fotografie receptu