Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 083 kJ /
737 kcal
Bílkoviny28,66 g
Tuky46,85 g
Vláknina36,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy32,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brokolicu rozoberieme na ružičky a povaríme 5 minút vo vode.
Nakrájané fazuľky povaríme zvlášť 10 minút.
Obe zeleniny scedíme a dáme s plátkami redkvičiek do misy. Krok 2: Zmiešame olej, ocot, kurkumu, čierne korenie a soľ a prelejeme na šalát. Krok 3: Premiešame a necháme chvíľu chladiť v chladničke. Pred podávaním posypeme pažitkou.

Zveřejněno 8. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwr5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwr5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brokolice, fazolky zelené, ředkvičky, olej, ocet vinný červený, kurkuma, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu