Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 209 kJ /
528 kcal
Bílkoviny56,63 g
Tuky2,69 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy63,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kedlubnu i mrkve očistíme a nakrájíme na delší velmi slabé nudličky. Krok 2: Zálivku připravíme smícháním uvedených surovin. Krok 3: V míse promícháme zeleninu se zálivkou a natrhaným kuřecím masem Krok 4: Rozdělíme do misek a doplníme lístky koriandru.

TIP: Kedlubny v naší kuchyni

Zveřejněno 12. 4. 2020

Poznámka autorky maris

Inspirace: Vietnamská kuchyně

Kdo nepoužívá rybí omáčku, salát přisolí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G35J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G35J

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: chutnalo...
Mám vyzkoušené. Bezvadný způsob jak využít zbytky vareneho kuřecího masa....

:yes::yes: jo jo to by mi chutnalo <3:-K

Suroviny:
kedlubna, mrkev, maso kuřecí, cukr, pepř mletý, omáčka rybí, česnek, koriandr čerstvý

Přidat fotografie receptu