Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koleno sous vide z udírny

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jan.alois jan.alois

Snadný

Doba přípravy 720 min Doba přípravy: 720 min

720 min (720 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Koleno sous vide prohnané udírnou.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.

Zveřejněno 5. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno sous vide z udírny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMnm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno sous vide z udírny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMnm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Tééda!!! zítra jdu koupit koleno a v sobotu udím :yes::yes::yes::yes:
Jsme tu jen jednou ,ale tohle budu určitě zkoušet víckrát :-)

srettka: V udírně bývá tma že. :-D

Ježiš to musî být dobrý<3 ale fotka docela strašidelná:-D

Suroviny:
koleno vepřové, koření, paprika sušená sladká, pepř drcený, kečup pikantní, česnek, koření krkovička s česnekem, omáčka sojová, bobkový list, koření nové koření

Přidat fotografie receptu