Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 191 kJ / 3 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,77 g |
Tuky | 180,97 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 543 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 280,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahelník se sušenými švestkami a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7N8
Moje poznámka
Jahelník se sušenými švestkami a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7N8
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 7 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 11 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 15 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 16 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 18 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 18 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 18 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 20 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Suroviny:
jáhly,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo,
mléko,
kůra citronová,
sůl,
smetana,
vejce,
švestky sušené,
ořechy,
jogurt bílý,
smetana,
máta citronová
Komentáře