Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí polévka - přesnídávková

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 150 min

160 min (10 min příprava + 150 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 331 kJ /
1 752 kcal
Bílkoviny134,05 g
Tuky128,57 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 416 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy12,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso dáme do studené vody, přidáme koření, sůl, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka. Krok 2: Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu. Krok 3: Mezitím na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle. Krok 4: Měkké maso pokrájíme na kousky. Krok 5: Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla být hustá.

TIP: Časté chyby při vaření vývaru z masa

Zveřejněno 28. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí polévka - přesnídávková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZ1J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí polévka - přesnídávková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZ1J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Marie Svarcova: Maruško děkuji:-K

:-)<3:yes::yes: takové polévky máme moc rádi - pěkný recept i foto :-K

pro mne hrášek, květák, pórek, houby do bramboračky ne do hovězí

Moji mužští mají taky rádi hustou hovězovku ale já na rozdíl od nich mám ráda jenom ten vývar

No, moje řeč:-p:yes:

cathleen, tys to vystihla dobře, i já mám ten pocit :-p:yes:

cathlee, děkuju :-8, klidně si naber - máme dost ;-):-))

Maris, řeknu to ještě jednou - děláš překrásné fotky! Mám pocit, že by stačilo natáhnout ruku s lžící a klidně si tvé polévky můžu nabrat!:yes:

Tématické fráze:
hovězí polévka, polevka hovezi, hovězí hrudí polévka, hovězí na polévku, polévka z hovězího žebra, hovězí hrudí, hustá hovězí polévka, polévka z hovězího hrudí, recept na hovězí polévku, hovězí hrudí polévka recept, hovězí hrudí polévka recept, hovězí polévka z hrudí, hovězí hrudí recept, hovězí polévka se zeleninou, hovězí polívka, polévka z hovězí hrudi, polévka hovězí hrudí, hovězí polévka hustá, polevka z hovezich zeber, hovězí polévka recept

Suroviny:
hruď hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, hrášek, květák, pórek, houby lesní, pepř, koření nové koření, bobkový list, máslo, nudle polévkové, sůl, petrželka

Přidat fotografie receptu