Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky na florentský způsob

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 321 kJ /
316 kcal
Bílkoviny16,08 g
Tuky3,52 g
Vláknina37,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy37,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Krok 2: Pridáme celé fazuľky, na kocky narezané paradajky, okoreníme, osolíme a premiešame. Zakryté dusíme na slabom plameni asi 10-15 min (podľa hrúbky fazuliek). Fazuľka musí ostať chrumkavá. Krok 3: Podávame teplé ako prílohu alebo s cesnakovými hriankami ako ľahkú večeru.

Zveřejněno 23. 7. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Vegetariánska kuchárka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky na florentský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJDr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky na florentský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJDr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: :-)Ďakujem. Keby si bola bližšie, tak ti tie fazuľky aj doručím. Toľko fazuliek, ako je tohto roku, som nemala už veľmi dávno. Asi to bude tým dažďom, čo u nás priebežne je už od mája. A stále kvitnú a rodia. :-K

:yes::yes: mňam , dala bych si <3 málem jsem vyhlásila pátrání po fazolkách než jsem zjistila, že na fotu nejsou hranolky ale žluté fazolky :-D

Suroviny:
fazolky zelené, rajče, cibule, česnek, olej, fenykl, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu