Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 058 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,95 g |
Tuky | 67,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 9,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Matjesy nakrájíme na menší kousky, smícháme s najemno nakrájenými půlkolečky cibule a dvěma polévkovými lžícemi zeleninové směsi Kunovjanka, přidáme kyselou, na slabá půlkolečka pokrájenou okurku a promícháme se dvěma lžícemi dobrého jogurtu (nebo se zakysanou smetanou).
Krok 2: Salát můžeme podávat hned, ale obzvlášť v horkých dnech je lepší nechat ho v ledničce zchladit. Podáváme s pečivem nebo s chlebem.
Zveřejněno 6. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý matjesový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GGv
Moje poznámka
Rychlý matjesový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GGv
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 4 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 4 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 4 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 6 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 8 hodinami
Suroviny:
matjes,
cibule,
kunovjanka,
okurky sterilované,
jogurt
Komentáře (4)