Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní čočkový salát

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 750 kJ /
1 613 kcal
Bílkoviny106,89 g
Tuky49,97 g
Vláknina58,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,75 g
Sacharidy156,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šošovicu povaríme v troche vody cca 10 minút (musí ostať pevná). Vody dáme len toľko, aby sa všetka vstrebala. Necháme vychladnúť. Krok 2: Polníček premiešame so šošovicou, nadrobno nakrájanou cibuľou, šťavou, korením, octom a soľou. Krok 3: Nakoniec vmiešame strúhaný syr. Krok 4: Na tanieri posypeme natenko narezanou vňaťou cibule.

Zveřejněno 21. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní čočkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rAPw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní čočkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rAPw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Jana Pá: Janka, vysvetli mu, že čierna šošovica je oveľa chutnejšia ako klasická hnedá. ;-)

Terezko, vypadá to :yes:, ale jak přemluvím po 50letech manžela ať to vyzkouší :-!;-)

Suroviny:
čočka černá, polníček, cibule, nať cibulová, sýr tvrdý, šťáva citronová, ocet balsamiko, olej olivový, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu