Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizonový krém s houbami

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie470 kJ /
112 kcal
Bílkoviny2,98 g
Tuky0,27 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme restovat na másle. Brambory i patizon zbavíme slupky a pokrájíme na kostičky. Přisypeme k cibulce a ještě chvilku restujeme. Zalijeme vývarem, přidáme houby, které jsme měli zalité horkou vodou a vaříme do změknutí. Krok 2: Když je vše měkké, tak polévku rozmixujeme na jemný krém. Podle potřeby dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Krém podáváme ozdobený krutony, houbami a na závěr zakápneme olivovým olejem.

Zveřejněno 17. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonový krém s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PBmy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonový krém s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PBmy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, patizon, brambory, houby sušené, vývar zeleninový, máslo, pepř, ořech muškátový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu