Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kysané zelí na rakouský způsob

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 163 kJ /
995 kcal
Bílkoviny14,64 g
Tuky55,73 g
Vláknina31,80 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 4,14 g
Sůl10,30 g
Sacharidy89,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Otečenú kapustu (Nežmýkať!) prekrojíme a dáme do misky. Krok 2: Pridáme na kolieska narezanú cibuľu, na tenké rezančeky nakrájanú papriku, nastrúhanú mrkvu, na malé kocôčky nakrájané jablká a premiešame s citrónovou šťavou. Krok 3: Všetky prísady na dresing dobre prešľaháme a primiešame k zelenine. Necháme cca 30 min postáť a potom podávame.
Pred podávaním posypeme pažitkou.

Zveřejněno 18. 10. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z časopisu Plus 7 dní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kysané zelí na rakouský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nv5Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kysané zelí na rakouský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nv5Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí kysané, jablko, paprika, cibule, mrkev, šťáva citronová, sůl, olej olivový, smetana kysaná, víno bílé suché, cukr, pepř, sůl, pažitka

Přidat fotografie receptu