Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna s mangoldem po indicku

Hodnocení receptu je 3,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 903 kJ /
1 650 kcal
Bílkoviny107,69 g
Tuky57,15 g
Vláknina92,69 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 2,45 g
Sůl5,14 g
Sacharidy132,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nasekaný cesnak, rímsky kmín, nastrúhaný zázvor, garam masala a necháme rozvoňať. Krok 2: Pridáme cícer, nakrájaný mangold a osolíme.
Podlejeme vodou a nezakryté 10 min podusíme. Potom zmes čiastočne rozmixujeme, asi v pomere 1:1. Krok 3: Pridáme na malé kocôčky nakrájaný syr, smotanu a necháme cca 5 min povrieť na slabom plameni.
Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou. Krok 4: Podávame s ryžou.

Zveřejněno 25. 10. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept mám z časopisu.

Garam masala robím podľa tohto receptu: https://www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masal...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna s mangoldem po indicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XNoo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna s mangoldem po indicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XNoo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cizrna, mangold, cibule, česnek, římský kmín mletý, zázvor, koření garam masala, voda, sýr tvrdý, smetana, šťáva citronová, olej, sůl

Přidat fotografie receptu