Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové kari III.

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Chefko Chefko

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 953 kJ /
467 kcal
Bílkoviny29,48 g
Tuky28,31 g
Vláknina6,74 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,24 g
Sacharidy20,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky. Krok 2: Na pánev dáme olej a přidáme tofu, chvíli restujeme, potom přihodíme veškerou zeleninu a dále restujeme. Zelenina musí být na skus. Přidáme rybí omáčku a kokosové mléko, přivedeme k varu, přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 9. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové kari III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A06j

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové kari III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A06j

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brokolice, květák, pórek, tofu, paprika čerstvá červená, pasta kari zelená, omáčka rybí, mléko kokosové, olej sezamový

Přidat fotografie receptu