Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí guláš

Hodnocení receptu je 3,8 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 603 kJ /
2 056 kcal
Bílkoviny226,01 g
Tuky56,83 g
Vláknina40,41 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 852 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy145,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Vložíme nasekané mäso aj s kosťami, krátko orestujeme, zasypeme mletou paprikou, pridáme bobkový list, korenie, majoránku, prelisovaný cesnak, pretlak a feferónku. Osolíme a zalejeme vodou.
Varíme pomaly asi 1 hodinu, kým nie je mäso skoro mäkké. Krok 2: Pridáme narezanú kapustu,na kocky nakrájané zemiaky a paradajky a na rezance narezanú papriku. Varíme domäkka. Krok 3: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 11. 11. 2020

Poznámka autorky tejaja

Najlepší je guláš varený vonku na ohni v kotlíku. Ale keď sa to nedá, tak musí byť dobrý aj z hrnca.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VL7o

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VL7o

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso jehněčí, cibule, olej, feferonka, česnek, majoránka, sůl, bobkový list, pepř celý, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, zelí, voda, brambory, rajče, paprika

Přidat fotografie receptu