Jehněčí guláš z tlakáče
Pro milovníky gulášů je tu speciální recept – jehněčí guláš! Díky velkým kusům masa a chutné příloze se po dojedení své porce nebudete moci zvednout od jídelního stolu. Příprava je jednoduchá, jen si na ni musíte vyhradit dostatek času.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 578 kJ / 2 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,72 g |
Tuky | 191,02 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 743 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,44 g |
Sacharidy | 59,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doba vaření je orientační, záleží na mase.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2024 09:45
vypadá úžasně a určitě tak i chutná
9. 1. 2024 18:30
Parádní guláš, skvěle jsi navařila. Nejedla jsem ho již léta. Báječně ho uměl tatínek, ale už dlouho není mezi námi. Dávám 5 hvězdiček.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 12 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 14 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 3 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 3 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 5 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 5 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 10 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 10 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jehněčí a kůzlečí maso: Vyberte si oblíbený pokrm z přehledného seznamu
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Další recepty
Suroviny: maso jehněčí, cibule, česnek, petržel, slanina anglická, pivo světlé, paprika sušená sladká, sádlo, protlak, bobkový list, feferonka, pepř cayenský, vývar masový, kmín celý, pepř mletý, sůl
Jehněčí guláš z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ7K
2 názory