Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš Gambrinus

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

@.jarda11

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 536 kJ /
2 040 kcal
Bílkoviny251,60 g
Tuky16,92 g
Vláknina55,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy183,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve nakrájíme na jemno cibuli, hovězí maso nakrájíme na větší kostky, česnek na kolečka. Krok 2: Na oleji zpěníme do růžova cibule, přídáme česnek, chvilku restujeme a přídáme hovězí maso. Až se maso zatáhne, přidáme hladkou mouku, papriku, přidáme ještě gulášové koření a zalijeme vodou. Osolíme a opepříme. Necháme dusit do měkka. Krok 3: Když je maso měkké, přilijeme pivo Gambrinus, zamícháme, přidáme majoránku, Maggi, kmín a chvilku povaříme. Krok 4: Servírujeme buď se špekovým nebo houskovým knedlíkem.

Zveřejněno 19. 11. 2020

Poznámka autora @.jarda11

Recept je zjednodušený a lepší

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš Gambrinus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JL5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš Gambrinus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JL5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Podle mého kuchařská prasárna všech prasáren - mouka na začátku a maggi,ale když to někomu chutná,tak prosím.Já to určitě nebudu ani zkoušet.

@.jarda11: Urcite ridky gulas nikdo nechce, ale pridat 100 g mouky hnedka v pocatku pripravy pokrmu mne osobne pripada velka komplikace, ne zjednoduseni . . . . .

Dajda: já jako moderátorka nemůůůůžu....zabýt:-D

@.jarda11: Kdo koho bije? :-O

Eja57: takle to musí bejt aby to nebilo přece řidké to snad nechcete

@.jarda11: že jsem si ještě nezvykla - klasický komentář u všech Vašich receptů...je to jedno...já to tak dělám...

Já jen doufám, že nikoho nenapadne podle toho vařit - 100 mg hladké mouky:omg: do guláše:-O
A ještě ta poznámka "zjednodušený a lepší"...

Eja57: tam je to jedno jaké

"piva Gambrinus" - desítka? dvanáctka? tmavé? jaké????
Bude to pokaždé chuťově jiné....

Suroviny:
maso hovězí, cibule, česnek, mouka hladká, pivo světlé, sůl, majoránka, kmín celý, olej, maggi, koření gulášové, pepř mletý, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu