Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 161 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,71 g |
Tuky | 22,34 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 30,10 g |
Postup přípravy
Přidám protlak a podliji vodou nebo vývarem (cca 0,5 l). Pozvolna vařím. Krok 3: Až je maso měkké, přidávám kapii na proužky a zahustím zásmažkou (sádlo + hladká mouka). Provařím asi 10 minut a podle potřeby dochutím solí, pepřem.
Zakysanou smetanu přidávám až na talíř.
Podávám s těstovinou nebo knedlíkem.
Zveřejněno 7. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKJE
Moje poznámka
Vepřový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKJE
Nejnovější recepty
Sachr dort z jablek
Přidáno před 6 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno 5. 10. 2025 17:40:47
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno 5. 10. 2025 17:23:22
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno 5. 10. 2025 17:06:52
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno 5. 10. 2025 16:43:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 18 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 1 hodinou
Cikánské kuře
Sahula před 2 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 2 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 2 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 2 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 3 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 3 hodinami
Korejský Bibimbap (비빔밥) – pro 4 osoby
Tereza26 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Petka2208 před 4 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
koření nové koření mleté,
bobkový list,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
kapie,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
voda
Komentáře (2)