Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový paprikáš

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Luucca Luucca

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 161 kJ /
756 kcal
Bílkoviny104,71 g
Tuky22,34 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy30,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme maso a cibuli, vše nakrájím na kostky. Krok 2: Na sádle orestuji cibuli do hněda, přidám maso a chvilku restuji. Potom přidám mletou papriku a ostatní koření (pepř, nové koření, bobkový list) a sůl.
Přidám protlak a podliji vodou nebo vývarem (cca 0,5 l). Pozvolna vařím. Krok 3: Až je maso měkké, přidávám kapii na proužky a zahustím zásmažkou (sádlo + hladká mouka). Provařím asi 10 minut a podle potřeby dochutím solí, pepřem.
Zakysanou smetanu přidávám až na talíř.
Podávám s těstovinou nebo knedlíkem.

Zveřejněno 7. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKJE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKJE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plecko vepřové, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, koření nové koření mleté, bobkový list, protlak rajčatový, smetana zakysaná, kapie, cibule, sádlo, mouka hladká, voda

Přidat fotografie receptu