Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí rybí salát s Moravankou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 687 kJ /
403 kcal
Bílkoviny1,05 g
Tuky42,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 420 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy5,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze zavináčů odstraníme špejle, rozbalíme je a vnitřek nakrájíme nadrobno. Rybí filety podélně překrojíme a nakrájíme na 1 cm proužky. Vše dáme do větší misky. Scedíme Moravanku, obsah nasekáme na menší kousky a přidáme do misky. Kdo má rád pikantní, přidá i feferonku, ale není nutné ji dávat. Krok 2: Podle chuti dáme majonézu domácí nebo Hellmans, přidáme cukr, špetku čerstvě mletého pepře a zakápneme polévkovým kořením Klasik. (Tuto radu mám od kuchaře z oblíbené restaurace a opravdu těch pár kapek změní chuť rybích nebo krevetových salátů a koktejlů.) Krok 3: Necháme uležet v chladu a podáváme s různým pečivem.

Zveřejněno 11. 1. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí rybí salát s Moravankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1KyZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí rybí salát s Moravankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1KyZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zavináč, moravanka, majonéza, cukr, pepř mletý, koření polévkové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu