Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,72 g |
| Tuky | 5,15 g |
| Vláknina | 51,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 227,10 g |
Postup přípravy
Kousek zázvoru oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Krok 3: V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vhodíme připravenou hlívu i zeleninu a necháme orestovat.
Když je všechna zelenina skoro hotová na skus, přihodíme zázvor, osolíme, opepříme, zasypeme lžičkou sladké papriky, přidáme sójovou omáčku a vmícháme Ajvar. Nakonec do směsi zamícháme i uvařený bulgur.
Pánev vypneme a můžeme podávat.
Zveřejněno 12. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 49 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 1 hodinou
Moji utopenci
marky79 před 2 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Suroviny:
bulgur,
hlíva ústřičná,
zázvor,
cibule,
pórek,
česnek,
paprika čerstvá červená,
omáčka sojová,
ajvar,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej olivový
Komentáře (4)