Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované fazolky

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 118 kJ /
1 223 kcal
Bílkoviny12,70 g
Tuky117,35 g
Vláknina20,78 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy20,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme narezané fazuľky, osolíme, podlejeme 3 lyžicami vody a 10 min podusíme. Krok 3: Olivový olej premiešame s prelisovaným cesnakom, sekaným kôprom, octom a prelejeme fazuľky.
Premiešame a necháme 15 minút postáť. Krok 4: Slaninu nakrájame na tenké plátky a opražíme. Krok 5: Fazuľku podávame s akýmkoľvek spôsobom pripraveným vajíčkom a opraženou slaninou alebo s plátkom mäsa.

Zveřejněno 19. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované fazolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0J4v

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované fazolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0J4v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazolky zelené, olej olivový, česnek, cibule, olej, ocet, kopr, slanina uzená

Přidat fotografie receptu