Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Taevita Taevita

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 727 kJ /
3 042 kcal
Bílkoviny128,83 g
Tuky51,25 g
Vláknina195,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,08 g
Sacharidy421,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a papriky pokrájíme nadrobno.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a papriku a za občasného míchání smažíme cca 10 minut.
Přidáme česnek, kmín a protlak a smažíme asi 1-2 minuty, pak přidáme bulgur a za stálého míchání smažíme 1 minutu.
. Krok 2: Potom přidáme konzervu rajčat, vývar, cizrnu, sůl a pepř, zvýšíme teplotu a přivedeme k varu. Zakryjeme pokličkou, teplotu snížíme a vaříme 20 minut, bez pokličky dalších 5-10 minut.
Vmícháme nasekanou petrželku a kukuřici.

Zveřejněno 22. 3. 2021

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nExD

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nExD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
olej olivový, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, římský kmín mletý, protlak rajčatový, bulgur, rajče, vývar zeleninový, cizrna, sůl, pepř mletý, petrželka, kukuřice

Přidat fotografie receptu