Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí dušené na mrkvi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Nikaxxx Nikaxxx

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie278 kJ /
67 kcal
Bílkoviny2,24 g
Tuky0,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle zpěníme cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájený česnek. Restujeme do zlatova. Krok 2: Následně přidáme hovězí nudličky, které jsou osolené, opepřené a zaprášené kmínem dle chuti. Maso orestujeme a podlijeme vývarem či vodou s bujonem. Necháme dusit, než nudličky změknou. (Pro rychlejší přípravu doporučuji použít papiňák). Krok 3: Mezi tím, než se masíčko podus, očistíme a nastrouháme mrkev. Jakmile bude maso téměř hotové, mrkvičku přisypeme a ještě chvíli podusíme. Krok 4: Jakmile je maso hotové, můžeme zahustit světlou jíškou. Já ponechávám bez zahuštění. Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 6. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí dušené na mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gwkD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí dušené na mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gwkD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, česnek, mrkvičky, sůl, pepř, kmín celý, bujón, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu