Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladká pohanková kaše

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 329 kJ /
1 513 kcal
Bílkoviny51,50 g
Tuky13,75 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy274,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku zalejeme vriacim mliekom, zakryjeme a zabalíme na 40 minút do perín. Krok 2: Do mäkkej pohánky dáme nakrájané slivky, hrozienka a vanilkový cukor. Premiešame.
Pokiaľ je kaša pre nás málo teplá, stačí ju prehriať trocha v MT. V prípade, že potrebujeme mať kašu klasickej konzistencie, rozmixujeme ju, a až potom pridáme slivky a hrozienka. Krok 3: Posypeme škoricou alebo kakaom podľa chuti a podávame.

Zveřejněno 1. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sladká pohanková kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJ7y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sladká pohanková kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJ7y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, mléko, cukr vanilkový, rozinky, švestky sušené, skořice

Přidat fotografie receptu