Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 479 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,08 g |
Tuky | 35,49 g |
Vláknina | 43,70 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 119,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Namočíme přes noc do vody 100 g špaldy, druhý den ji propláchneme a v čisté vodě uvaříme doměkka.
Krok 2: Do hrnce vložíme jeden celer a dvě brambory, oboje nakrájené na kostičky, zalijeme mlékem, smetanou a vývarem, osolíme a vaříme doměkka asi 25 minut.
Krok 3: Rozmixujeme ponorným mixérem, vmícháme sekanou petrželku, cibuli osmaženou na oleji a špaldu.
Zveřejněno 25. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerový krém se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3Zj
Moje poznámka
Celerový krém se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3Zj
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 17 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 13 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 16 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 26 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 42 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Suroviny:
pšenice,
celer,
brambory,
mléko,
smetana,
vývar,
sůl,
petrželka,
cibule,
olej
Komentáře