Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z patisonu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

rizekB

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 158 kJ /
1 233 kcal
Bílkoviny44,34 g
Tuky58,49 g
Vláknina48,57 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy115,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na třech lžících oleje osmahneme dvě pokrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, patison, okořeníme oreganem a 10-15 minut restujeme. Krok 2: Vsypeme čočku, zalijeme vývarem a vaříme doměkka. Krok 3: Ochutíme lžící lahůdkového droždí, čerstvě mletým pepřem a solí. Rozmixujeme dohladka, zalijeme smetanou a prohřejeme.

Zveřejněno 1. 6. 2021

Poznámka autora rizekB

Polévky ze Svatojánu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z patisonu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EY0k

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z patisonu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EY0k

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
olej, cibule, cuketa, čočka červená, pepř, sůl, koření oregáno, vývar zeleninový, droždí lahůdkové, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu