Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem

Dobrou pomazánku využijete nejen na jednohubky, ale také jako svačinu. Vyzkoušejte snadnou ředkvičkovou pomazánku, s míchanými vajíčky a šunkou, jejíž chuť vás příjemně překvapí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 162 kJ /
1 234 kcal
Bílkoviny68,75 g
Tuky99,05 g
Vláknina9,12 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 2,38 g
Sůl5,66 g
Sacharidy13,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Ředkvičky omyjeme a nastrouháme. Šunku nastrouháme. Ementál nastrouháme najemno. Krok 2: Na másle orestujeme cibuli, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme a přidáme nastrouhanou šunku. Krok 3: Vše orestujeme a přidáme vajíčka, promícháme a necháme vychladnout. Krok 4: Vmícháme nastrouhaný ementál a tatarskou omáčkou.

TIP: Co se dá udělat z ředkviček

Zveřejněno 1. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jE0P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se šunkou a ementálem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jE0P

Suroviny:
ředkvičky, cibule, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, šunka, sýr ementál, tatarská omáčka

Přidat fotografie receptu