Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná whisky krkovička na grilu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 912 kJ /
935 kcal
Bílkoviny13,30 g
Tuky25,60 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy116,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve připravíme marinádu, všechny ingredience dobře promícháme. Maso důkladně obalíme v marinádě a necháme odležet přes noc v ledničce. Krok 2: Maso vyndáme tak hodinu před tepelnou úpravou z ledničky. Dáme na gril a zprudka opečeme z obou stran, z každé asi 3 minuty. Krok 3: Brambory umyjeme a ve slupce uvaříme na skus. Pokrájíme na silnější plátky a promícháme se solí, pepřem a olejem. Opečeme dozlatova, pak promícháme s nasekanou petrželkou.

Zveřejněno 1. 10. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná whisky krkovička na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GP0y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná whisky krkovička na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GP0y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, brambory, petrželka hladkolistá, šťáva citronová, olej rostlinný, sůl, pepř, whisky, olej, cukr, hořčice hrubozrnná, chilli, česnek sušený, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu