Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šči z kysaného zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 258 kJ /
301 kcal
Bílkoviny55,33 g
Tuky5,76 g
Vláknina3,38 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,10 g
Sacharidy5,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso uvaříme s kořenovou zeleninou do měkka. Krok 2: Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme k ní kyselé předkrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Krok 3: Pak přidáme na kousky pokrájené vařené maso a zalijeme polévku. Krok 4: Naposled přidáme kyselou okurku nakrájenou na jemné kousky.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šči z kysaného zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šči z kysaného zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Právě tuhle polévku jsem dnes chtěla uvařit, ale jaksi jsem doma neměla maso:-(Až koupím určitě uvařím a už se na ní těším:yes:

:-p:-p:-( a já měla dnes obyč.zeleninovou s rýží:-D

VYNIKAJÍCÍ polévka!:yes::yes::yes: Malinko jsem si upravila postup. Maso jsem dusila se zeleninou a zelí zvlášť s bobkovým listem. Pak jsem vše spojila a přidala jeden kus okurky. Jen se divím, že ještě nikoho nenapadlo to uvařit. Maso jsem měla ze žeber, u nás prodávají tzv. "hovězí surovinu" za 25 kč tak jsem to pořádně ořezala a měla masa plno a ještě mi zbyly super kosti na vývar.;-)

Tématické fráze:
polévka šči, výroba karamelu, šči, šči recept, výroba kysaného zelí, šči polévka, sči z kysaného zelí, výroba kyselého zelí, recept šči, kysané zelí výroba, rybí polévka šči, zelí na karamelu, recepty z kyselého zelí, recept na šči, kysané zelí-výroba, šči z kyselého zelí, vařené kysané zelí, rybí šči, vařené zelí, kysele zeli na karamelu

Suroviny:
přední hovězí, zelenina kořenová, cibule, zelí kysané, sádlo, sůl, pepř, bobkový list, okurky sterilované

Přidat fotografie receptu