Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 181,91 g |
Postup přípravy
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Moje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Nejnovější recepty
Jarní ptáček
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 4 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno 8. 4. 2025 15:50
Roláda z mladého špenátu
Přidáno 8. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 34 minutami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 36 minutami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 1 hodinou
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 2 hodinami
Barevné makronky
_Daniela_ před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 4 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 5 hodinami
Bramboračka
david.k před 5 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brokolice,
batáty,
cibule červená,
olej,
lupínky kukuřičné,
vejce,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (3)