Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf z červené řepy s kuřecím masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 245 kJ /
1 014 kcal
Bílkoviny110,06 g
Tuky5,76 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy120,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cviklu uvaríme, necháme prechladnúť, potom olúpeme a nakrájame na menšie kocky. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso a necháme za stáleho miešania zatiahnúť. Krok 3: Vložíme na kocky narezané zemiaky, osolíme, okoreníme, pridáme pretlak, papriku, tymián, zalejeme vodou a povaríme 15-20 minút. Krok 4: Potom vetvičky tymiánu vyberieme, vložíme cviklu a ešte spolu 5 minút necháme pomaly vrieť.

Zveřejněno 16. 3. 2022

Poznámka autorky tejaja

Recept je z časopisu Plus 7 dní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf z červené řepy s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9E5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf z červené řepy s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9E5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
řepa červená, maso kuřecí, cibule, brambory, olej, pepř, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, tymián, sůl

Přidat fotografie receptu