Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z kysaného zelí s květákem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 932 kJ /
462 kcal
Bílkoviny6,97 g
Tuky26,86 g
Vláknina12,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy27,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na panvicu dáme trocha oleja a pridáme kurkumu. Premiešame a vložíme ružičky karfiolu, veľké prerežeme. Orestujeme.
Podlejeme 2 lyžicami vína a na slabom plameni dusíme. Keď sa víno vydusí, podlejeme ďalšou lyžicou. Dusíme asi 10 minút.
Potom necháme vychladnúť. Krok 2: Kyslú kapustu nakrájame a pridáme karfiol, aj s prípadným zvyškom vína z panvice. Krok 3: Olivový olej premiešame s nastrúhaným zázvorom, cesnakom a soľou. Pridáme k šalátu. Dobre premiešame. Krok 4: Porcie na tanieri ozdobíme polovicami cherry paradajok a bylinkami podľa chuti.

Zveřejněno 19. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z kysaného zelí s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gy47

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z kysaného zelí s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gy47

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:-)<3:yes: zajímavé a určitě moc dobré :yes::-K

Suroviny:
květák, zelí kysané, rajče cherry, olej, olej olivový, víno bílé suché, kurkuma, zázvor, česnek, sůl, bylinky

Přidat fotografie receptu