Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 289 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,40 g |
Tuky | 104,56 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 163,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cestoviny uvaríme al dente, scedíme, premiešame s olivovým olejom a necháme vychladnúť.
Krok 2: Tofu nakrájame na kocky a opražíme na oleji. Pridáme majoránku, sójovú omáčku, premiešame a pridáme k cestovinám.
Krok 3: Nakoniec vmiešame tatarskú omáčku, ak treba, dosolíme.
Krok 4: Necháme dobre vychladnúť a na tanieri ozdobíme paradajkami.
Zveřejněno 30. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský tofu salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Rl4
Moje poznámka
Italský tofu salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Rl4
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 17 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 2 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 2 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 11 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 15 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 16 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 17 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 17 hodinami
Suroviny:
těstoviny barevné,
tofu chilli,
majoránka,
omáčka sojová,
olej olivový,
olej,
tatarská omáčka,
rajče,
sůl
Komentáře (5)