Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský tofu salát

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 289 kJ /
1 742 kcal
Bílkoviny29,40 g
Tuky104,56 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,20 g
Sacharidy163,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cestoviny uvaríme al dente, scedíme, premiešame s olivovým olejom a necháme vychladnúť. Krok 2: Tofu nakrájame na kocky a opražíme na oleji. Pridáme majoránku, sójovú omáčku, premiešame a pridáme k cestovinám. Krok 3: Nakoniec vmiešame tatarskú omáčku, ak treba, dosolíme. Krok 4: Necháme dobre vychladnúť a na tanieri ozdobíme paradajkami.

Zveřejněno 30. 4. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italský tofu salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Rl4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italský tofu salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Rl4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Jaromira18: Ďakujem.:-K

Tofu mám ráda, musí to být dobrůtka.:-K

tejaja: děkuji za typ :-K někdy zkusím a uvidím jaké to bude chuťově.

MiskaM: Miška, podľa toho, aké tofu použiješ. Čisté biele tofu je bez chuti, chuiť tomu dá to, čo k tomu použiješ. Najradšej kupujem tofu chilli, údené, lahôdkové a bazalkové. Do šalátov ho vždy narežem na kocky a opražím, je chrumkavejšie a chutnejšie. Chce to vyskúšať nejaké recepty, trebárs len s polkou nejakého tofu, aby si si to vychytala podľa svojej chuti. ;-)

Vypadá to zajímavě Tereza člověk by někdy ochutnal to tofu ale nevím jakou to má chuť k čemu bych to přirovnala.

Suroviny:
těstoviny barevné, tofu chilli, majoránka, omáčka sojová, olej olivový, olej, tatarská omáčka, rajče, sůl

Přidat fotografie receptu