Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z játrové paštiky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 853 kJ /
443 kcal
Bílkoviny6,51 g
Tuky33,90 g
Vláknina2,12 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy27,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na tuku usmažíme světlou jíšku s cibulkou, zalijeme vodou a povaříme. Krok 2: Při vaření vložíme masox, játrovou paštiku, rozkvedláme, podle chuti dosolíme, přidáme nastrouhanou mrkev, zalijeme smetanou se žloutkem a přidáme pažitku.

Zveřejněno 9. 8. 2009

Poznámka autorky HankaPu

Zdroj: časopis Květy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z játrové paštiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86Kg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z játrové paštiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86Kg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
játrové knedlíčky do polévky z paštiky, jatrova paštika s veprovym masem, játrová paštika recept, recepty z paštiky, jatrova rýže z pastiky, vaření játrové paštiky, vaření paštiky, játrová paštika se smetanou, polévka z jatrovou, jatrova paštika bez tuku, vaření z paštiky, -domaci paštika recepty, pastika se smetanou, recepty játrová paštika s vepřovým masem, jak udělat paštiku bez tuku, paštika s vepřovými játry, játrová paštika s vepřovým masem recept, doba vaření paštiky, játrová paštika bez tuku recept, paštika recept

Suroviny:
tuk, cibule, mouka hladká, voda, masox, paštika játrová, mrkev, sůl, smetana, žloutek, pažitka

Přidat fotografie receptu