Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Károlyho čardáš (salát)

Hodnocení receptu je 4,5 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 075 kJ /
2 408 kcal
Bílkoviny33,54 g
Tuky217,09 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 2,75 g
Sůl6,62 g
Sacharidy63,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájanú fazuľku v troche osolenej vody podusíme asi 10 minút. Zvyšok vody scedíme a necháme vychladnúť. Krok 2: Všetku zeleninu nakrájame na malé kocky a spolu s fazuľkami premiešame. Krok 3: Pridáme tatarskú omáčku, nesekanú vňať, korenie a premiešame. Ak treba, dosolíme. Krok 4: Na tanieri obložíme plátkami vajec.

Jak uvařit vejce. Čas přípravy vajíček naměkko, nahniličku a natvrdo

Zveřejněno 12. 5. 2022

Poznámka autorky tejaja

Recept mám z knihy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Károlyho čardáš (salát)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vg8B

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Károlyho čardáš (salát)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vg8B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Anna Kocikova: Pravdaže, môžeš nahradiť, pôvodný recept je s tatarkou, ale ja si viem kľudne predstaviť aj jogurt.;-)

Terezko,takový salát by mě nenapadl,díky za zdroj;-)Jen tu tatarku dám na 1/2 se zakysankou:-K

tejaja: Už to naskočilo..:-)

mika59: ďakujem ti. ;-):-K
Nefunguje ti ani ľubovoľný počet hviezdičiek?

Terezko to bych si pochutnala..:yes::yes::yes: Bohužel dala všechny hvězdy hodnocení..nefungují..:-O

Suroviny:
brambory, fazolky zelené, okurky sterilované, rajče, salát hlávkový, vejce, tatarská omáčka, nať petrželová, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu