Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátové tortellini

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 787 kJ /
3 295 kcal
Bílkoviny119,64 g
Tuky139,90 g
Vláknina45,82 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,03 g
Sacharidy370,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme špenát, papriku a rajčata na malé kousky. Poté nakrájíme cibuli a česnek a osmažíme na Heře. Přidáme smetanu na vaření, kokosové mléko a zeleninu. Krok 2: Poté cca 20-30 minut pomalu vaříme. Mezitím na páře uděláme tofu 15-20 minut. Poté ho nakrájíme na malé kostičky a přidáme do omáčky. Když je omáčka hotová, necháme ji chvíli odležet. Krok 3: Zatím připravíme těstoviny dle návodu. Jakmile jsou těstoviny hotové, přidáme je do omáčky a zamícháme. Na závěr ozdobíme česnekovou trávou.

Zveřejněno 7. 7. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenátové tortellini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJYkk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenátové tortellini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJYkk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Chtěla bych se zeptat, jestli je uvedeno správně množství u sójové smetany na vaření - 500 mg? Nejedná se spíš o mililitry? Děkuji.

Připomínka Milady vyřešena, proč tofu na pařáku bude muset objasnit Lenka.

Ja zas nerozumiem, prečo variť tofu na pare...

Nějak tomu nerozumím, co jsou to za těstoviny v bodu 3, když Tortelliny už jsou v omáčce?

Suroviny:
těstoviny torteliny, smetana na vaření, mléko kokosové, cibule, česnek, špenát čerstvý, rajče cherry, bylinkové tofu, paprika čerstvá žlutá, libeček, majoránka, bazalka čerstvá, pepř mletý, tuk hera,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu