Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v páře na bylinkách

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kuhnice kuhnice

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování )

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 313 kJ /
2 226 kcal
Bílkoviny173,46 g
Tuky51,92 g
Vláknina12,84 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,81 g
Sacharidy259,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Candáta dáme do misky, nasolíme, posypeme bylinkami, polejeme olejem a šťávou z celého citronu. Rukou vše promícháme a pootáčíme. Necháme alespoň 2 hodiny v lednici zakryté marinovat. Krok 2: Candáta dáme na 170 °C na 20 minut do horkovzdušné fritézy, režim páry. Potom otočíme a dáme ještě na 7 minut. Krok 3: Během několika minut ohřejeme na pánvi květákovou rýži. Krok 4: Podáváme se zeleninou a citronem.

Zveřejněno 23. 9. 2022

Poznámka autorky kuhnice

Perfektní rychlé a zdravé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát v páře na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7382G

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát v páře na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7382G

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

kuhnice: Děkuji za upřesnění. :-K

Merylas (moderátorka):
Květák rozmixuji, hodím na pánev se lžící olivového oleje, osolím a opepřím. Za 10 mimut je hotov :-K

Mohla bych se zeptat, jak připravujete květákovou rýži? Děkuji. :-K

Suroviny:
candát, citron, sůl, sušená bazalka, koření oregáno, olej olivový, rýže, zelenina

Přidat fotografie receptu