Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z masové konzervy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Janicevlcice Janicevlcice

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie876 kJ /
209 kcal
Bílkoviny2,17 g
Tuky16,97 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy10,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí konzervu rozmělníme vidličkou, cibuli a kyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky, chilli papričku nasekáme najemno. Krok 2: Vše dáme do mísy, přidáme hořčici, majolku, sůl a pepř podle chuti a promícháme. Krok 3: Mažeme na čerstvý žitný chléb nebo jiné oblíbené pečivo a podáváme nejlépe s dobře vychlazeným pivem.

TIP: Velký přehled pomazánek

Zveřejněno 4. 12. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z masové konzervy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RqZ5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z masové konzervy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RqZ5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Mňamózní! :yes:

Suroviny:
cibule červená, okurky sterilované, hořčice plnotučná, majonéza, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu